Помагат ли капките Алкофитал на зависимите от алкохола?

На зависимите от алкохола хора капките Алкофитал помагат да получат отвращение към алкохола

no_alcohol
Щом вече е налице отвращението към алкохола, може да се предприеме едно по-трайно отказване на спиртните напитки, посредством намаляване количеството на изпития алкохол. Опитвал съм се много пъти да спра да пия, и много пъти съм започвал пак. Този път обаче постигнах едно по-трайно отказване от алкохола, защото капките Алкофитал, които употребявах близо 5 месеца ми помогнаха да имам отвращение към алкохола. Така намалих количеството, както и дните в които пиех.

За тези всички 16 месеца, през който само инцидентно съм изпил някоя и друга бира, аз се чувствам много добре. Възстанових се от всички последствие, които имах от това, че в продължение на едни 5-6 години аз пиех редовно и по много.

Така че, като човек, който е имал проблеми с алкохола, и вече няма такива, мога да кажа, че капките Алкофитал помагат на зависимите от алкохола, особено в началото. И точно тогава е важно да се получи тази помощ, защото първите няколко месеца е много вероятно човек да има проблеми и да се окаже по-слаб по отношение на алкохола.

Затова аз за себе си спокойно мога да кажа – да, капките Алкофитал ми помогнаха да откажа алкохола. А щом на мен са ми помогнали, значи ще помогнат и други, като мен.

Йордан Георгиев от Плевен

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар