Реших да си взема почивка от алкохола

Взех си почивка от алкохола, която със сигурност ще се превърне в трайно отказване

pochivka ot alkohola
Аз съм на 33 години и съм майка на две деца (4-годишен син и дъщеря на 18-месечна възраст). Зависима съм от алкохола още от времето, когато бях на 20 години. Преди около 6 месеца реших да си взема почивка от алкохола. Оттогава малко неочаквано аз започнах да се отдалечавам от навиците си да пия вино. Това се случва само през последните няколко месеца и аз вярвам, че е резултат от някакъв душевен порив, както и от употребата на капките Алкофитал.

Почивка от алкохола си взех и защото децата ми растат, а съпруга ми не е така толерантен към моите алкохолни залитания с виното, така както беше преди. Изобщо, много неща се промениха през тази половин година.

Четох историите тук, и смятам че след като толкова много хора са успели не само да си вземат почивка от алкохола, но и да го откажат напълно, значи и аз мога. Даже вярвам, че ако продължавам в същия дух, това може да се превърне в трайно отказване от алкохола. За мен е много добро действието на капките Алкофитал, които ме карат да имам непоносимост към алкохола. Така не само пия по-малко, а има дни и седмици, в които изобщо не докосвам алкохол. Хубаво е и още нещо – промяната, която се случва с мен, не я забелязвам само аз, но и близките ми.

Павлина Стоева от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар