Приятелите правят всичко за мен

Искам да публикувате това, за да може повече хора да го прочетат и да разберат какви приятели имам

Аз имах проблем с алкохола. Моите приятели Димитър и Росен ми помогнаха да открия капките „Алковитал“ като средство за ликвидиране на този проблем. Те двамата бяха с мен през цялото време, докато ги взимах, за да се оправя.

Искам да кажа, че ние тримата се познаваме сравнително отскоро, откакто аз се преместих на новата квартира. Но сега се разбираме така, все едно цял живот сме били заедно. Много точно момчета излязоха. Аз не се оправям много с компютрите и сигурно никога нямаше да разбера за капките. Моя проблем с пиенето беше, че започнах да пия откакто жена ми замина да работи в чужбина и там остана заради някакъв друг мъж. Аз съм тук, в България, с детето. Тя никаква не се обажда и изобщо не се интересува от него. Искам също така да кажа, че за сметка на това, нейната майка много ми помага.

Почнах да пия инцидентно, уж по малко, уж не всеки ден, но пък стана редовно и се влоши. Те Митко и Росен ми казваха, говореха ми, ама кой да ги слуша. Благодарен съм, че не ме оставиха в този труден за мен момент. Дано на никой не му се налага да му се случи нещо такова. Или ако изпадне в такава слабост, да има приятели като моите.

Драгомир от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар