Приятелката ми сега му е съпруга

А аз съм му бившо гадже

Случилото се с мен е колкото нелепо, толкова и клиширано. Аз изобщо не искам да си спомням за това, но от цялата история ми остана един неприятен навик – пропих се.

Приятелката ми сега му е съпруга
Приятелката ми сега му е съпруга

Успокоявам се с мисълта, че съм млада и животът е пред мен. На 27 години съм, но имаше един период от живота ми, през който се чувствах на 72. А за годината, която измина не искам изобщо да си спомням. Благодарение на алкохола преживях последните 12 месеца като в сън. Почти нищо не помня.

Няма опция при която алкохола да се явява заместител, това поне го разбрах. Нито мога да върна времето назад, нито нищо… Ние с Любомир бяхме 5 години заедно, живеехме заедно, правихме някакви планове. И точно когато аз му казах, че съм готова на една по-сериозна стъпка, той даде назад. Освен назад свърна и в страни, аз разбрах, стана скандал, той се изнесе и… така. Предадоха ме двама от най-близките ми хора, хора които съм обичала, хора, на които съм вярвала. Беше ужасно, но… страницата е затворена.

Реших да пиша не само за да кажа колко много ми помогнаха капките против алкохолизъм, но и за да уверя всички онези жени като мен, момичетата които са били на мое място, че решение на проблема не е създаването на нови проблеми. Алкохолът може да ви накара за момент да забравите, може да ви освободи от задръжките, но не може да ви накара да обичате или да бъдете обичана. Вземете мерки навреме, за да не затънете съвсем. Аз съм доволна, че научих за капките против алкохолизъм точно във време, когато бях тръгнала стремглаво надолу.

Капките против алкохолизъм са дискретен продукт, който можете да взимате дори и по време на работа, както правех аз. Нося ги навсякъде с мен и знам, че само няколко капки са в състояние да ми дадат онази увереност, която никой алкохол не е в състояние да ми даде. Знам, че аз ще остана в съзнание и ще имам спомени.+

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл

Споделете статията

Добавете коментар