Приятелят ми вече не пие

Започна да се лекува с капките против алкохолизъм преди около 6 месеца

СтанчоМитко никога не е бил някакъв пропаднал пияница или да пие много. Злоупотребяваше, но от време на време. Последният път обаче загази много лошо пред полицаите, защото кара след като беше пил и го хванаха. А той има този навик да пие и да кара. Не се напива, но му е замотана главата и може да направи някоя беля. В онзи случай само е избягал от ченгетата, като са го пробвали да го спрат за проверка.

Сега няма книжка и пак кара от време на време. Но само с придружител и в града. Капките „Алковитал“ го държат далеч от пиенето, въпреки че не се е отказал съвсем и надига по някоя бира. Ама две-три бири през седмицата са нищо, в сравнение с това, което беше. Алковитала той сам го поръча и го пи, но аз му казах за него, защото бях чел не в този сайт, а на друго място и така попаднах на информацията тук. Явно за всеки човек е индивидуално, но за Митко нещата досега се развиват добре. Обещал е да пази поведение през годината, в която няма да кара и ние всички се надяваме, че така както сега не пие, няма да пие и като си вземе книжката.

Станчо

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар