Приятелят ми много пиеше

С Радослав заедно преодоляхме зависимостта му към алкохола

Имали сме много хубави моменти с него. Дори хубавите са повече, отколкото лошите. Аз съм на 23 години, а той е на 29 години. Проблемът при него е, че преди да се запознаем той е бил с една жена, която много обичал, но тя го изоставила. Ние започнахме да се виждаме, докато те бяха заедно и малко след това тя си тръгна, а той започна да пие. Това беше преди година някъде.

Не съм имала проблем с неговото пиянство. Нито ми е викал, нито ме е бил, нито пък ме е излагал, ако сме излизали. Но ставаше много омърлушен и неконтактен, когато се запиваше така. А така се запиваше поне веднъж седмично.

Капките против алкохолизъм „Алковитал“ му помогнаха по два начина. Първо – разредиха времето, в което той пиеше алкохол. От един-два пъти стана веднъж, а сега мога да кажа, че за цялото лято е пил алкохол само веднъж и то в съвсем нормално, човешко количество.

Второто действие на капките, които лекуват алкохолизъм е, че много го успокои. Той започна да се застоява повече в квартирата, не излизаше или ако излизаше се прибираше в рамките на нормалното.

Не ги е взимал тайно, той знаеше за тях, даже съм го виждала да чете в интернет материали за вредата от пиенето. Трябваха му общо четири опаковки, които той изпи за около два месеца, защото ги взимаше само когато излизаше. В квартирата той не пие.

Вече няма проблем с алкохола. Това е. Доволни сме от капките „Алковитал“.

 

Вяра Побойникова от Батак, живея в София

 

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар