Приятелят ми спря алкохола с капките Аковитал

Аз му ги давам тайно от 2 месеца и вече има ефект

Яна

Здравейте, искам да ви се похваля, че капките за лечение на алкохолизъм, които си поръчах от вас, дадоха ефект върху моя приятел. Той не пие вече от месец някъде и за мен това е много радостно. Ние с него сме заедно от две години почти и през това време той е имал много проблеми заради алкохола. Иначе е добър, не е някой побойник. Една лоша не ми е казал за това време. Винаги е бил много любезен и мил. Двамата се справяме с всичко, което ни е проблем и той много пъти ми е казвал, чеиска да се откаже от алкохола, да не пие толкова много, че да не върши глупости след това и да не харчи пари по заведенията.

Капките Алковитал му ги давам тайно от около 2 месеца и има направо чувствителна разлика. Той стана много спокоен, много уравновесен, много не избухва така, както преди. Отслабна малко, заради по-малкото бира, дето пие и кожата му вече има цвят. И не мирише толкова лошо устата му.

Доволна съм много от резултата и искам да ви кажа, че ще продължа с лечението и даването на капките дотогава, докато не престане съвсем да пие.

Яна от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар