Приятелят ми спря да пие с капките Алкофитал

Ние с моя приятел сме заедно от 1 година

лечение на алкохолизъмИскам тук да споделя моите впечатления от капките Алкофитал. Аз съм ги взимала за моя приятел, който беше зависим от водката. Много пиеше и трябва да кажа, че веднъж вече е опитвал да спре сам алкохола, обаче не му се е получило. Той има желание, но няма воля. Затова реших, че ще е по-добре да не му казвам, че пие капки за лечение на алкохолизъм. Все едно нещата се случват по старому. И добре постъпих, защото по този начин му дадох увереност, че сам се е справил, нищо че накрая той разбра и малко се разсърди. Но все пак – важен е резултата. А резултата в случая е, че той вече 5 месеца не е близвал друго, освен някоя и друга бира, когато излизаме с приятели. Казва, че не му липсва алкохола, но явно не е можел сам да направи така, че да спре пиенето. А и в крайна сметка, нали за това са билките – да помагат на хората.

Аз не знам точно колко дози е изпил, за да се оправи, защото след като разбра, че му давам от капките Алкофитал, той започна да си ги поръчва сам. Мисля, че 5 месеца не са много, но то все има някакво начало. С всичко в живота е така. Започнал е да се оправя, значи ще продължи да се оправя и затова аз съм много щастлива, че му помогнах.

Вера Колева от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар