Проблемите с алкохола на моята жена нямаха край

Изглеждаше изобщо нямаше да има край, ако не се беше осъзнала

жена алкохолТя няма отклонения големи, даже може да се каже, че изобщо не е алкохоличка, защото при нея този проблем е временен. Никога не е пила алкохол в големи количества. Обича коктейли, нещо леко и женско, даже преди и бира пиеше трудно, но така се случи… По едно време наистина си мислех, че няма да има край това нейно поведение. Донякъде вина имам и аз, или по-скоро тя започна да пие повече заради нещо, което й бяха казали. Но това нещо така или иначе… много е тъпо. Една нейна приятелка, която вече не смее да стъпи у нас, й казала, че съм й бил налитал, че съм искал да спя с нея и че съм имал други любовници. И смс й показала, а аз изобщо нямах такъв номер. Пълен цирк.

Жена ми обаче се хванала и повярвала. Почна да пие и само когато беше пила алкохол, само тогава си позволяваше да говори за това, да вика, да плаче, абе не знам защо го изживяваше толкова, все едно наистина е искала да съм й бил изневерил.

Аз поръчах капките Алкофитал и с тях си осигурих спокойствие. Жена ми вече изобщо не пие толкова. Успокои се. И се надявам никога повече да не се сети да ми говори за това.

Иван Моллов от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар