Проблеми с алкохола ме принудиха да напусна работа

Проблеми с алкохола винаги съм имал. Не съм предполагал обаче, че тези проблеми могат да ми се отразят толкова зле и на други неща в живота ми

проблеми с алкохола

Проблеми с алкохола имат много хора. Аз допуснах да превърна тези проблеми в нещо сериозно. Нещо, което ще повлияе и на останалите неща в моя живот.

Ако някой не ме познава и ме срещне на улицата, ще каже че всичко ми е наред. да, млад съм, изглеждам добре, не съм зле финансово и доскоро имах работа, заради която много хора ми завиждат. Е, вече нямам нито работа, нито чак толкова познати, които да ми завиждат. За каквото и да е. Просто стана така, че загубих и важни, и не чак толкова важни хора за мен. Загубих работата си. И сега ми се струва, че всичко съм загубил. Знам, че не е така. Но заради зависимостта към алкохола ми се наложи известно време да съм безработен. Повярвайте ми, месеците без работа не просто ме накараха да зарежа алкохола, а да забравя за всичко, свързано с него.

капките Алкофитал ми помогнаха за началото. останалото го направих сам. Беше ми нужна патерица, на която да се подпра, за да тръгна напред. Капките Алкофитал чудесно свършиха тази работа. Сега съм чист и независим от алкохола. Надявам се това да бъде все така.

М.Я. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар