Трудностите в живота водят до по-големи проблеми с алкохола

Проблеми с алкохола водят до трудности в живота, трудностите в живота водят до алкохолна зависимост – всичко е една голяма спирала

проблеми с алкохола

Проблеми с алкохола имат много хора сега. И все повече ще стават. Аз също имам проблеми с пиенето. Много проблеми. И в един момент осъзнах, че всичко е свързано. Давам си сметка за всичко, което съм пропуснал в този живот, и ми се ще да не се беше случвало. Но, вече се е случило. Затова, вместо да се самосъжалявам, трябва да намеря начин, който ще ми помогне да изляза от това положение. Трябва да успея да се справя.

Решението е просто. Трябва да се решат проблемите с алкохола. Ако ги няма тях, няма да се стига до това положение – живот в спирала. Важно е да се спре пиенето, защото то няма да реши нищо от онова, което се случва в живота.

Често подобно решение е трудно. Много зависи от личната нагласа. Аз претърпях няколко неуспеха. Почвах, спирах, пак почвах, пак спирах… Сега съм малко по-доволен от себе си, защото имам вътрешната убеденост, че ще се справя. А това наистина е много важно. Още повече, че не виждам смисъл да не го направя. В крайна сметка, животът ми зависи от това.

Време е да се сложи край на всички проблеми с алкохола. Това ще ми реши и много други проблеми,а какво по-хубаво от живот без проблеми..

Георги Попов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар