Съпругът ми се промени тотално, благодарение на капките Алкофитал

Много промени настъпиха в моя живот в последните две-три години

promeni
Промени се не само животът ми, но и аз самата. А най-голямата промяна настъпи в моя съпруг, който направи и невъзможното, но спря да пие алкохол. Капките Алкофитал са негова идея да ги взима, аз не съм направила нищо, за разлика от това, което прочетох тук. Става въпрос за това, че много жени помагат на мъжете си. Аз, честно казано, се уморих. И точно в момента, в който се бях отказала, и в който си казах, че ще продължа сама, той започна да прави разни неща, за да не се чувствам по този неприятен начин.

Лошото е, че той се промени едва през последните 5-6 години. Преди нямаше проблеми с пиенето, не се запиваше с приятели, дори не обичаше да излиза. Беше съвсем различен човек. Обаче се хвана с едни хора, които се събираха, играеха карти, не знам какво друго са правили, но много пиеха. И така се почна. Ден, два, три и се изнизаха няколко години. Колко ми е обещавал, че ще спре да пие, че ще се промени, че няма да допусне да живее по този начин, и все пак това не се случваше.

Аз колкото и търпение да имах, в един момент не издържах, особено когато започна да има проблеми с работата, да не взима пари и така нататък. Всеки на мое място би си тръгнал. Но той явно усети какво ще се случи, и поради тази причина се реши да се промени. Не знам колко време ще издържи така, но се надявам да е за по-дълго време. и най-вече се надявам да не се събира отново с онези хора.

Йоана Христова от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар