Професионалното прегаряне може да бъде предпоставка за злоупотреба с алкохол

Професионалното прегаряне е състояние, което лесно провокира предозирането с енергийни и спиртни напитки

profesionalnoto pregryavane
Когато е преуморен, човек игнорира конфликтните ситуации, които се завихрят около него в службата, у дома, в приятелската среда. След това изобщо престава да ги забелязва и става нечувствителен. Той не приема съветите на околните да се погрижи за себе си и да промени начина си на живот.

Заприличва на нещо като машина, която не може да спре да работи и прави всичко сама. Това не бива да продължава. Не се претрупвайте със задачи и от време на време позволявайте на други хора да ви помагат. Ще се убедите, че и по този начин могат да се постигат добри резултати, а и работата в екип е приятна и също носи удовлетворение.

Ако не успеете на този етап да стопирате процеса на прегаряне, следва усещане за вътрешна пустота. После се стига до депресия и мощен отлив на енергия.

Професионалното прегаряне е тежко състояние, от което се излиза с помощта на психолог. Затова при първи симптоми проведете консултация със специалист. Той ще ви посъветва как да предпазите здравето си. Подложете на анализ и преосмисляне отношението си към работата. Тя не е убежище, в което да търсите спасение, а средство за съществуване. Когато я чувствате като товар, значи имате неправилни разбирания, нагласи и очаквания.

Старайте се да работите това, което е в рамките на вашите възможности и компетентности. Психолозите дават ценен съвет: живейте с хората, а не заради тях. Винаги намирайте време за себе си и за любимите си занимания. Това е начин да балансирате работното натоварване с почивка.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар