Алкохолизмът е психично разстройство!

Да си го кажем направо – алкохолната зависимост е онова нещо, което кара потърпевшите да забиват глава в пясъка и да си мислят, че проблемът е решен

По този начин те вредят както на себе си, така и на онзи, чиито проблем споделят. Защото алкохолизмът се споделя заедно с всички онези, които по една или друга причина трябва да си общуват или имат някакви взаимоотношения с употребяващия без мярка спиртни напитки.

Алкохолизмът е психично разстройство!
Алкохолизмът е психично разстройство!

И така, да повторим – алкохолизмът е едно от най-честите психични разстройства. Често това е и наследствено заболяване, което се съпътства и от други злоупотреби с наркотични вещества (особено никотин), тревожност и спад на настроението, както и антисоциално разстройство на личността.

Въпреки че е свързан със значителна заболеваемост и смъртност, алкохолизъм често остава неразпознат. Алкохолната зависимост е заболяване за цял живот с пристъпно ремитентна честота. Поради потенциално сериозните последици при диагностицирането, оценката на алкохолизма трябва да бъде подробно описана. Алкохолизмът се лекува с различни психосоциални методи, с лекарства, с капките против алкохолизъм, които в момента са единственото напълно безвредно и ефективно средство на натурална основа, както и с иглотерапия, но последното не е доказано, тъй като трябва да разполагате с изключително добър специалист в поставянето на игли, за да се гарантира пълен успех.

Доверете се на опита и на онези, които са успели да помогнат на повече хора. Не се доверявайте на разни измислени врачки и баячки, които ще ви гарантират абсолютна свобода от алкохола само с два сеанса. Това е нелепо, вредно и неестествено. На страничката на капките против алкохолизъм може да прочетете достатъчно мнения на хора, на които този уникален продукт е помогнал.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар