Психология на пушачите: мотиваторите на цигарените опаковки не винаги работят

Всички сме виждали онези злокобни снимки, поставени върху цигарените опаковки. На тях обичайно има изобразени последствия от активното пушене на цигари


Има ли полза от мотивационните картинки върху цигарените опаковки? По-скоро не, съдейки от данните, които станаха ясни след ново изследване.

Служители на западния университет в Канада са анализирали как тютюневите опаковки засягат пушачите, съобщава Росийская Газета. Оказа се, че дизайнът на опаковките може да накара човек да се откаже от цигарите. Също така стана ясно, че това „не работи“ за всички пушачи.

Известно е, че като част от проучване 156 възрастни американци са разглеждали пакети цигари с различен дизайн. В дизайна се използват различни мотиватори и лозунга „Така хората гледат на пушачите“. Най-големите впечатления за пушачите бяха причинени от упрекването на изражението на хората върху пакетите.

Това означава, че най-мощният ефект върху пушачите създава изображения на хора, които категорично осъждат навика. „Общественото мнение“ стартира експеримент с участниците в експеримента, за да откажат тютюна. Тази тенденция обаче е работила за онези доброволци, които не са свързвали тютюнопушенето със самоидентификация и за които цигарата не е допълнение към „мен“.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар