Работата ме върна към живота отново

Цял живот съм я карал като бохем, мислех само за себе си и не подбирах много-много онова, което ми се случваше

проблеми с алкохолаАз съм вече на 42 години, но нямам семейство, нито дете. Цял живот съм я карал някак между другото. Имам много добри приятели, с които се срещам, прекарвам си добре, но после всеки се прибира у тях си, при семейството си, само аз оставам сам. Допреди няколко години това не ми правеше особено значение, но напоследък взех да се замислям. основно заради това, че годините си вървят. Щом пиша до вас, то е ясно, че имам проблеми с алкохола. Много пъти съм си казвал, че няма да пия, че не искам да пия повече, че трябва да направя нещо за това да имам семейство, но уви. Не ми се е отдавало. Жените бяха временно явление, докато не се появи последната ми приятелка. Тя е разведена и има дете, което живее с нас. Оттогава насам нещата вече не са същите. Аз разбрах и усетих, че трябва да се променя.

Освен капките Алкофитал, които ми дадоха така една увереност, че мога да не пия толкова много, аз си намерих и нова, по-добре платена работа. истината е, че всичко това ми въздейства по един по-хубав за мен начин. За около година и нещо се поправих и вече почти нямам нищо общо с онова, което бях. Намерих си смисъла и стимула за живот и промяна.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар