Радио и мобилно приложение ще промени живота на зависимите от алкохола в Русия

Зависимите от алкохола в Русия са голям брой от хора, които увреждат не само своето здраве, но здравето на хората, с които живеят

зависимисте от алкохола През следващата година в Русия ще бъде достъпно безплатно мобилно приложение за хора, страдащи от наркотици и алкохол, съобщава „Vademecum„. И във всички клиники за лечение на наркомании, също ще бъде разработена единна радиомрежа, каза главният психиатър Министерството на здравеопазването Евгений Брюн.

Според разработчиците на приложението, програмата е насочена към хора, подложени на рехабилитация. То ще съдържа информация за анонимни срещи, медицинска помощ, а също така ще бъде специално онлайн радио.

Що се отнася до радиото в клиниките, в предаванията ще вземат участие професионалисти и алкохолици, които споделят своя опит на възстановяване и се подкрепят взаимно. Според Брюн това наистина помага. Между другото, в края на юни тази година в Русия стартира двадесет и четири часа онлайн радио станция за алкохолици.

На свой ред, главния лекар на клиниката в Москва заяви, че за зависимите пациенти е много важно да чувстват подкрепа, а не порицание. Той подчертава: „Бившите наркомани и алкохолици са с лабилна психика, затова е важно да се създаде сигурна среда, в която пациентът може да функционира нормално, което ние сега наричаме медицинска субкултура.“

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар