Разбрах, че алкохолът не е спасение!

Много пъти съм бил на ръба, но само веднъж паднах

 Знам колко боли да нараняваш близките си, както знам и какво е да те наранят. Аз съм живял от едната крайност в другата и знам как е. Искам да намеря златната среда, но досега не успях. Бил съм обичан, обичал съм, мразил съм и съм ненавиждан. Много глупости сътворих и не съжалявам, защото си научих урока.

Алкохолът няма да ви оправи живота, нито пък ще ви направи по-хубави, по-млади или успешни. Аз нищо не постигнах като пих толкова време, даже разруших и малкото, което успях да постигна.

Една жена ме накара да се откажа. Не любовта ми към нея, а омразата ми към самия мен. Не можех да се понасям, че съм такъв, не можех да повярвам, че това изящно, мило и съвършено същество ме обича, обича боклук като мен. Сега, благодарение на капките против алкохолизъм „Алковитал“ аз съм много повече с ума си, отколкото когато и да било. На години съм вече и искам да имам семейство, искам да бъда обичан и да го осъзнавам. Все още съм в началото на лечението и не мога да кажа кой знае какво, но не пия както преди, даже има дни, в които изобщо не се сещам за алкохола. Не съм казал на моето момиче как се лекувам, искам да я изненадам като ме види в нормалната ми светлина. Пожелайте ми успех и вие, защото аз знам, че ще успея – имам най-красивата причина на света!

Георги Колев на 42 години от София

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар