Разбрах, че няма защо да съсипвам живота си

Цял живот сам съм се борил с всичко в този живот

Аз съм Димитър Христов от Пловдив. На 42 години съм. Разведен съм и имам една дъщеря, която живее с майка си. Те не ме напуснаха заради пиянството ми, а и аз никога не съм бил някакъв голям пияница. Жена ми си намери нов мъж и реши да почва отначало. Колкото и да й се молех и така нататък, тя не искаше да чуе. Една година се разправяхме по съдилища с нея, но всичко вече мина. Никога не съм имал проблем да си виждам детето, но друго си е да е при мен. Нямам приятелка и никога през годините, в които съм живял сам не съм имал сериозна връзка. Исках детето да знае, че съм с него до край.

Относно пиянството мога да кажа само, че в един момент на всеки му писва да се бори. И на мен ми писна, и избрах най-лесния начин. Почнах да пия заради това, че останах без работа. Да, но като пиех не ми помогна да си намеря нова работа. Нито работа можех да си намеря, нито да живея нормално и в един момент ми писна и си казах, че е крайно време да спра с простотиите, защото и дъщеря ми се отдръпна от мен, а аз за нея всичко давам.

Оправих се с алкохола благодарение на капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Поръчах ги и започнах да ги пия. Не съм очаквал такова действие от тях. Знам, че и волята ми е помогнала, но капките ме накараха буквално да намразя алкохола. Когато ги взимах и пиех водка, започвах да повръщам, ставаше ми гадно и не можех да изпия повече от 50 грама с много зор.

Казах си, че щом е така няма смисъл само да хабя алкохола. И без това нямах кой знае каква файда от него. А капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ ми оправиха и съня. Сега спя много по-спокойно отпреди, защото през деня съм спокоен и успявам да си свърша работата. Живея нормално и от това по-хубаво няма.

Димитър Христов от Пловдив

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ.
гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар