Само понякога си спомням за миналото

Аз бях от тайно зависимите

Пиех скришом от семейството и близките си. Водех двойствен живот. У дома бях една, а като излизах съвсем друга. Имало е моменти, в които ми се е искало просто да махна с ръка и да продължа по онзи, лесния път и ако може всичко да свърши възможно по-бързо.

Бяха ми се насъбрали все неблагополучия, които не знаех как да оправя. И намерих най-вредния начин – самозалъгвах се, затъвах и пропадах в алкохолната магия. Почнах уж за успокоение, а накрая пиех, за да се съвзема, мешах алкохол, бях станала пълна отрепка. И то заради какво? Заради някакви пари и някакъв мъж.

От алкохолния унес ме извади една моя приятелка. Всъщност, най-близката ми приятелка. Един ден тя ме видя на едно от крайните капанчета, където обичах да сядам. Няма да ви обяснявам какво последва. Колкото и да бях пияна, едва не потънах в земята от срам и ужас, че може да каже на нашите.

Аз живея с тях, защото брат ми замина за Щатите и те не искат да са сами. Помагам им, на 26 години съм и нямам приятел все още, защото не мога да се измъкна от болката на миналата ми връзка.

Да се справя с алкохола ми помогнаха и капките „Алковитал“. Поръчах ги без изобщо да се замисля – знаех, че трябва да се оправя. В крайна сметка, щом можех да пия тайно, значи мога и да се излекувам тайно. След третата опаковка престанах да ходя на местата, на които ходех преди, за да пия. Вярно е, че и приятелката ми ме държеше на строг нашийник. Но колкото и да те спира един човек, ти нямаш ли акъл в главата, пак ще намериш начин да се окепазиш. Е, аз намерих начин да стана онова, което бях и което хората около мен си мислеха, че съм.

 

Милена Хаджиева от Хасково

 

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар