Има светлина в моя живот, откакто ползвах капките Алкофитал!

Светлина, топлина, любов, разбирателство – животът ми никога не е бил толкова спокоен! Отказах алкохола и отворих нова страница в моя живот!

светлина

Казвам се Жана и имах проблеми с алкохола. На 49 години съм. Започнах да пия преди 6 години, когато разбрах, че мъжът ми ми е изневерил с моя приятелка. Не толкова на изневярата се ядосах, колкото на това, че попадам в някакво клише. И започнах да пия. Това пък предизвика други усложнения, за които не ми се говори сега. Така попаднах в един период на абсолютно затъмнение. Не тъмнина – затъмнение. Виждаше се нещо, ама не беше много ясно какво точно се вижда и накъде вървя.

Нито аз бях стока, нито той. Не се разделихме, не заради детето. Дъщеря ни отдавна е пораснала, живее в чужбина. Добре, че не е много наясно какво се случи. Гледахме поне като си идва да пазим приличие и да не разбира, за да не се тревожи.

Не знам как се оправиха нещата между нас. Аз започнах да взимам капки, да спирам да пия. През това време явно и той е разбрал, че на 50 години никой няма да го вземе. Не знам как тъмното изчезна и дойде светлината в нашия живот. Явно е било нужно и време, и момент, и осъзнаване. За себе си знам, че повече никога няма да направя такъв компромис нито със себе си, нито с някой друг.

Боряна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар