Сега вече мога да гледам хората в очите

За мен се говореше какво ли не. Повечето работи са истина, но някои са силно преувеличени

бивш алкохоик

Аз пиех много алкохол. Това е вярно. Вярно е и че заради това жена ми ме заряза. Искам също така да кажа, че аз може да съм пиел много алкохол, но никому нищо лошо не съм направил, включително и на бившата ми. На нея нервите й бяха слаби и затова си тръгна. Не я обвинявам, спазваме си всички уговорки по развода и всичко е добре. Обаче в квартала започнаха да се носят едни приказки, които изобщо не ми харесваха. Аз живея сега с родителите ми и не исках и те да слушат тези неща и да им се подиграват и да подхвърлят разни неща зад гърба им. Затова реших да спра да пия.

Капките Алкофитал много ми помогнаха в това отношение. Аз не вярвах, че някакви билки ще могат да ми се отразят така на пиенето, обаче точно така се случи. Аз вече година и половина съм чист. Никакво пиене, никакви кръчми. Хванах се след работа да работя в един сервиз. Изкарвам добри пари. С парите купувам на децата разни неща, плащам си издръжката и освен това им отворих влог. Мен може и да ме няма един ден, но те от пари винаги ще имат нужда. Исках да сложа край на онова, което съм бил, да оставя лошото в миналото и май успях. Дано има повече такива късметлии като мен. Но като казвам късмет, това си е чист инат. Ако нямаш желание и десет късмета да те връхлетят, пак нищо няма да се промени.

Радослав Славчов от Перник

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар