Семейството трябва да се подкрепя!

Има много случаи на алкохолизъм в семейството

sypruga
И всеки един такъв случай е различен за всяко едно семейство. Аз познавам много хора, които имат близки, които злоупотребяват с алкохола. Най-лошото е, че повечето от тях изпитват някакъв страх, или може срам, че това нещо се случва с тях. По този начин те не помагат нито на себе си, нито на хората, които уж обичат. Тук става въпрос най-вече за съпругите.

Моят брат имаше проблеми с алкохола, които решихме с капките Алкофитал. откакто не е пил така, както пиеше преди, са минали много месеци – сигурно има година. Но сега брат ми е разведен и това много му тежи. Ако жена му му беше протегнала ръка в онзи труден за него момент, ако беше останала с него, той сега щеше да е още по-добре. Но тя избра по-лесния път и си тръгна.

Моят брат не е имал проблеми с алкохола, когато се ожени за нея, нито пък някой от семейството е пиел, нито нищо. Просто за него това беше един период на слабост, а точно в такива моменти семейството трябва да се подкрепя.

Затова искам да кажа на всички хора, които имат близки, зависими от алкохола – не се отказвайте от тях, не се срамувайте и направете всичко възможно, за да им помогнете! Резултатите не само ще ви изненадат, но и много ще ви харесат.

Христомира Толева от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар