Сестра ми беше зависима от алкохола

Няма по-голямо изпитание да пребориш зависимостта на свой близък

 

лечение алкохолизъм

За моята сестра това беше един тежък период, а за мен беше два пъти по-тежък, защото хем трябваше да намеря начин да й помогна, хем аз се измъчвах заради нейните глупости. Тя е на 23 години и както може да си представите започна да пие заради момче, което било тръгнало с друго момиче, пък на нея й казало, че няма да са заедно като й изпратило смс. Ей такива тийн драми ми бяха проблем, а двойно по-голям проблем се оказа, че тя реши да лекува любовната мъка като започна да пие.

Все съм мислила, че ще спре, но мина година и нещо и нещата си оставаха такива, нищо че по това време тя се запозна с още две-три момчета. Както и да е, имаше проблем, трябваше да го решим и затова действах от раз като поръчах от вашите капки за лечение на зависимости. Честно да си кажа, мислех си, че не е толкова трудно да се откаже от алкохола, но си беше борба, и то голяма.

Капките Алкофитал се справиха добре, поне за момента няма проблем с алкохола. Надявам се да не се появи и да е изчистила този период от главата си, за да продължи да си живеее живота нормално.

Ралица

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар