Сестра ми имаше малък проблем с алкохола

Нейното отказване беше лесно, защото тя не беше кой знае колко зависима

василкаКазвам се Василка и съм много доволна от вашия продукт, капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“.

Поръчах ги за сестра ми, която след поредната нещастна любов реши, че най-лесния начин е да се оправи е като пие алкохол. Тя е 14 години по-малка от мен и затова все още не ги разбира някои неща и прекалено много ги преживява. Животът е пред нея, ще срещне още много мъже, сигурно ще бъде и разочарована, но трябва да се научи да не се предава и да продължава напред. Аз много й говоря. Ние така сме свикнали, да си споделяме. Аз знам, че като си изкажеш болката и всичко ще мине.

Капките не ги е пила тайно. Тя знаеше, даже сама си взимаше, но главно разчиташе на мен, за да не забрави. Както казах, нейната зависимост не беше голяма. По-скоро тя имаше малко влечение към алкохола, което изчезна, благодарение на капките.

Сега вече не си сипва вечер като се прибере от работа. Укротила се е и по цяла вечер чете книги. Капките „Алковитал“ помогнаха много в това отношение, защото сега е по-спокойна и по-рано заспива вечер.

Василка от Хисаря

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар