Синът ни вече не е зависим от алкохола

И аз съм баща, като многото тук, които са писали, и моето дете имаше проблеми с алкохола

алкохолна интоксикацияНяма да кажа нищо по-различно, от това, което е казано досега, но всеки такъв проблем си е личен и затова споделям, за да може и на други хора да помогне моята история.

Аз дълго време работя като технолог в едно голямо предприятие за преработка на мляко и там са минали какви ли не хора и какви ли не съдби съм видял. Имахме и там момчета, като моя син, които са били зависими от алкохола, и все си виках, че на мен това не може да ми се случи. Ето че ме застигна онова, от което най-много се пазех.

Нашето момче е на 26 години, учи второ висше, работи хубава работа, доволен си е от професията, има си хубава приятелка. Уж живота му изглежда добре, а като го питам защо пие толкова, той все вика, че е нормално. За нас с майка му, обаче, това не е нормално. Ето защо взехме капките за лечение на алкохолизъм.

Първо взехме две шишенца – едно за нас и едно дадохме на приятелката му, защото те живеят заедно. И така започнахме. Сега вече всичко се нормализира и сме много по-обнадеждени с майка му, че това увлечение може и да се размине.

Стефанов

 

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар