Скрит или тих алкохолизъм – колко опасен може да бъде?

Тих алкохолизъм е този алкохолизъм, при който хората пият малко, но редовно. Тези хора трудно се опияняват. Не залитат и са адекватни

problem s alkohola
Тих алкохолизъм се среща повече при жените, отколкото при мъжете. неизменни, тихият алкохолизъм води до много сериозни последствия, както за човека, който злоупотребява, така и за неговите близки.

Как да помогнем на тихия алкохолик?

На първо място трябва да се обърне внимание на поведението на роднините, близките и приятелите. Например, алармата трябва да бие при: повишена агресия, депресия, чести оплаквания от умора и липса на емоции. Друга аларма – това са явни признаци на увреждане на нервната система.

Зависимостта към алкохола има физиологичен характер и без специализирана медицинска помощ не може да бъде овладяна. Важно е да се разбере, че острото психотично състояние е следствие на тежко отравяне с токсините, които са в алкохола. Ето защо, семейството трябва незабавно да се потърси помощ от лекар, който ще изучи правилното поведение в близост до пристрастените, за да убеди пациента да приеме лечението. В противен случай, трагедията не може да бъде избегната.

Обикновено се разбира естеството на заболяването с помощта на само наркологично обработени резултати за отстраняване на алкохолното отравяне.

Зависимият трябва да започне да има сериозно отношение към собственото си здраве. Той трябва да е наясно с вредите, които нанася на себе си, и на околните.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар