След един голям скандал дойде и примирието

Здравейте, доктор Тосев! Пише ви Христанка Василева от Враца. Свързах се с вас преди година за капките за лечение на алкохолизъм

алковиталТогава още не бях готова да си поръчам от капките за отказване на алкохола, защото не знаех мъжът ми на какво положение ще е. Те капките бяха за него и след много увещания и скандали най-после лятото решихме да ги поръчаме и той да ги пие. Сега вече мина колко време и той е много добре с отказването. Той беше страшен алкохолик, но сега вече намали пиенето и само за наздраве си сипва.

Много добре му се отразиха вашите капки и искам да кажа и на другите хора да се не чудят, ами да правят всичко що е възможно да помагат на близките си, че алкохолът е страшен бич. Повтарях му аз на моя мъж много пъти, но чак накрая ме послуша.

не знам точно какво е действието на тия капки, защото той ги пи, но като съм го питала какво е, що е, той или мълчи или казва, че като не пие, значи действат и наистина така постепенно намали алкохола. Сега е добре и докторката каза, че бил по-здрав отпреди, ама да видим докога.

Митра Йонкова

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар