Сложихме край на пиянството на моя баща с капките Алкофитал

Моят баща винаги е пиел, но не съм си давал сметка, че е толкова много обича алкохола

митове за алкохола

Даже като се разболя започна скришом да пие. Стана по-зле, отколкото бяхме очаквали. Тогава поръчахме от капките и започнахме да му ги даваме. Сега е по-добре.

Истината е, че не съм вярвала, че баща ми зависим, защото от доста време живея сама, а майка ми не е от хората, които обичат да споделят. Когато разбрах тя се беше уморила вече да се бори с неговите настроения и изпълнения. Тогава видях в интернет реклама на капките против алкохолизъм Алкофитал. Аз ги взех, а майка ми започна да му ги дава тайно. Засега е изпил само три дози, но пък майка ми казва, че вече изобщо не пиел толкова, само от време на време. На мене ми е ясно, че закоравял алкохолик като него малко по-трудно ще престане, но и това е добре. Важното е, че няма скандали и други простотии.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар