Алкохолизмът като социален проблем

Какво всъщност е социален проблем?

socialen problem
Алкохолизмът като социален проблем

Това е ситуация или проблем, който засяга цялото общество или негова значителна част. Това пряко или косвено се отразява на лицето като член на това общество. Преодоляването на този проблем изисква колективни усилия.

Един от най-популярните феномени на нашето време е употребата на алкохол. Употребата на алкохол е тясно свързана с традициите, обичаите, модата и общественото мнение.

Употребата на алкохол е свързана директно с психологията на индивида, на възприемането на алкохола като лекарство или напитка за затопляне и отпускане. То може да бъде историческа форма, част от религиозен ритуал или културен елемент. Чрез приемането на алкохол хората се надяват да се измъкнат от реалността и нейните тревоги и опит, както и да решат морални и етични проблеми.

Алкохолизмът все още няма социални граници, той може да засегне представителите на всяка социална група. Хроничен алкохолик може да бъде всеки – от портиера до президента.

Много е лесно да попаднат в мрежата на алкохолната зависимост и непълнолетните представители на обществото . Това се дължи на ниското съпротивление на тялото и желанието да се преодолее възрастовата граница.

При алкохолизма няма и граници между половете. Със същия успех алкохолната зависимост засяга както мъже, така и жени. Днес проблемът с алкохолизма остава нерешен в световен мащаб, и това се дължи на факта, че алкохолът е много гореща стока. И като стока алкохолът има връзка с икономическите проблеми и финансовите политики на цели нации.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар