Споделянето с колеги не винаги е добра идея

Да споделяте с колеги неща от личния си живот не винаги е добра идея. Ето, разберете защо и какво следва от това


Истории от миналото. Много е приятно да си припомните купоните, които правехте като студенти с тридневно пиене. Или как преписвахте на изпит. Или че на 16 избягахте, защото родителите не ви пускаха на море с приятели. Смешни младежки прегрешения. Обаче колегите ви могат да си помислят, че не сте се променили – и днес сте склонни на авантюри. Особено ако са недобро-желателни, нищо чудно да използват в някакъв момент получената информация срещу вас. Било за заядлива реплика (“ По тая тема сигурно си преписвала в университета“), било, за да си направят по-съществени изводи за вашия характер или типично поведение.

Хобитата си. На пръв поглед това е безобидна тема – всеки има право да прекарва свободното си време, както му харесва. Но ако сте в колектив, в който всички са или се правят на интелектуалци, може би ще им се сторите твърде прости, като обичате да гледате сериали. Или пък колеги с по-масов вкус ще ви сметнат за префърцунени, щом страстта ви е операта.

Имайте предвид, че трябва да сте умерени в споделянето за хобито си

Понеже много си го обичате, може да не се усетите, че ставате досадни с дълги приказки за нещо, което е напълно безинтересно или даже неразбираемо за колегите ви.

И за какво все пак да си говорите с колегите, дока-то заедно пиете кафе? Няма ли да изглеждате високомерни и недостъпни, ако не споделяте нищо за себе си? Ами това е въпрос на интелигентност – да намерите точно за какво да си бъбрите, без да допускате в личното си пространство хора, с които делите само служебни ангажименти. Англичаните са го измисли – за да няма неловко мълчание, подхващат разговор за времето.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар