Трябва да спрете употребата на алкохол най-вече заради себе си

Спрете употребата на алкохол не заради някой друг, а заради самите себе си

sprete upotrebata na alkohol
Трябва да спрете употребата на алкохол най-вече заради себе си

Познавам хора, които по един или друг начин са престанали да употребяват алкохол, и след това са започнали да пият отново. Когато съм говорил с тях, те са ми казвали, че са спрели да пият, защото са имали много проблеми с жените си, или с родителите си, които постоянно им опявали как и защо е нужно да спрат да пият алкохол.

След време е ставало така, че тези хора отново са почвали да пият. И то много по-настървено от преди. И това се случва, защото техният отказ е факт заради желанието на някой друг. Спрете употребата на алкохол заради себе си, а не заради хората, колкото и мили да са ви тези хора. Това няма да означава, че пренебрегвате техните съвети и отказвате тяхната помощ – даже напротив.

Аз започнах да взимам капките Алкофитал след като моята жена беше започнала да ми ги дава тайно. Стана така че разбрах, и в началото много се ядосах. Имаше страшен скандал даже. Попитах я за толкова безхарактерен ли ме има, че е започнала тайно да ми дава капките. Тя каза, че след толкова приказки и обещания аз не съм бил направил нищо, и поради тази причина тя е решила да вземе нещата в свои ръце. Не трябва да е така! Решенията за моя живот са мои. И това е, което ме прави човек, затова ви казвам – спрете употребата на алкохол сега, направете го сами, за да не се чувствате като малки деца, които са сгрешили по някакъв начин…

Григор Тодоров от Стара Загора

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар