Спрях алкохола, благодарение на капките „Алковитал“

Намерих сили да се справя с вредния навик

Аз пия още от ученическите години. Не много, но все пак пия. Сега съм на 43 години, имам семейство и син. От много време се каня да се поправя, за да не давам лош пример на момчето, но все нещо се случва и не мога да се справя. Хубавото е, че той не прихвана от мен това лошо нещо. И един ден стана така, че се разболях и отидох на лекар. Лекарят каза, че трябва да спра пиенето. Не да го намаля, а да го спра. Пробвах какво ли не, включително и иглотерапия, но нищо не ми помогна така, както капките за алкохолизъм „Алковитал“. Други лекарства не съм пил, защото не знаех дали има.

Доволен съм от капките. Даже много доволен. Честно казано, бях малко скептик, но сега всички, които ме познават, казват, че съм нов човек. Не знам какво друго да обясня, само ще кажа, че половин година се борих и накрая успях.

Ефектът не се появява веднага, но като дойде е завинаги. Мога да кажа също така, че действат много успокоително и ми помогнаха на съня. Много съм благодарен на моя колега Симеон Величков, който ми помогна да си ги поръчам, защото той ми каза за този сайт.

Ако има хора, които се чудят какво да правят и как да се освободят от този навик, изобщо да не се помайват, ами да си ги поръчат и да бъдат добре.

Георги Стойков от Пазарджик

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар