Спрях да пия алкохол през лятото на 2014-та година

Спрях да пия алкохол през лятото на 2014-та година, и оттогава насам всеки един ден е подарък за мен

alkohol otkazvane

Моето пиене на алкохол беше нещо страшно, но слава Богу и благодарение на капките Алкофитал, то приключи. Не стм броил дните. Може да са минали много, а може да са минали малко. В крайна сметка, за мен е важно, че това са дни, през които не съм пил.

Спрях да пия, защото бях много болен. Имах гастит, а ми откриха и някакви проблеми с черния дроб. И аз се изплаших. Помислих си – ето, цитозата чука на вратата.

А колкото до гастрита – аз направо бях направил дупка в стомаха с помощта на водката, с която се наливах. Много мога да ви говоря и да ви разказвам за моите алкохолни запои и издънки. Има весели истории, има и тъжни истории, но по-важна е най-кратката история – историята на моето отказване на алкохола.

Капките Алкофитал започнах да ги взимам с голямо нежелание. Това беше идея на жена ми, която го направи не толкова заради това, че пия, колкото от грижа за моето здраве. Тя така или иначе беше свикнала да има проблеми с мен, когато съм пил.

И аз като много други тук бях малко Тома Неверни по отношение на капките, но ето че се оправих. Добре съм, и то съм добре, защото жена ми излезе по-голям инат от мен. Сега се радвам, че не пия алкохол, но продължавам и да се срамувам от това, което съм бил.

Емил Стоилов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар