Съвременната младеж не прекалява с алкохола, предпочита здравословния начин на живот

Съвременната младеж е разположена на двете крайности. Младите хора или отрано ще злоупотребяват сериозно с алкохола, или ще предпочитат да живеят здравословно

Woman with arms outstretched in snow

Оказа се, че съвременната младеж предпочита да се грижи повече за здравето си, отколкото да се отдава на пороци. Да, здравословният начин на живот може и да е модерен, но това не прави ползите от отказването на алкохола по-малки. Ето какво казват последните изследвания по въпроса.

Експерти интервюираха преди време 1023 души от Великобритания на възраст от 21 до 37 години. Участниците отговориха на въпроси за алкохола. Повече доброволци трябвало да споделят как искат да прекарват времето си. Изследователите установяват, че участниците пият около две чаши вино или две пинта бира на седмица. Това е значително по-малко от допустимото ниво в Обединеното кралство. Или от това, което навремето родителите на младежите са изпивали. Или иначе казано – днешното поколение пие алкохол с няколко идеи по-малко.

4 от всеки 10 доброволци пият по-малко алкохол, отколкото преди три години. 7 от 10 предпочитани пешеходен туризъм отколкото висене в бара, където се сервира алкохол. Младежите предпочитат да посетят мобилни снек барове или кафенета, където могат да си купят лека храна и бира. 4 от всеки 10 мъже са предпочитат разходките или да тичат за здраве. 50% от жените са сериозни за диетата си, пише The Deccan Chronicle.

Само един от всеки десет участници смята, че пиенето е привлекателно занимание. Останалите са на мнение, че злоупотребата с алкохол изглежда жалка и неприлична. Много от участниците в свободното си време присъстват на културни или спортни събития, посещават галерии, фитнес зали. Изследователите отбелязват, че всичко това намалява консумацията на алкохол от съвременното поколение.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар