Съжалявам, но понякога съм слаба!

Едва ли някой може да предположи какво е мъката по загубената любов

алковитал капки

Не преувеличавам. Той беше голямата ми любов и аз много съжалявам, че така се съсипаха нещата между нас. Но трябва да продължа напред без него, защото имам детенце от предишния ми брак. А и други задължения си имам. Страдах, пих, припадах, излагах се – стига толкова. Той сега си е с друга и си гледа живота и сигурно ми се подиграва, затова няма да продължавам така. И промяната е факт.

Поръчах си от вашите капки „Алковитал“ и от 7 месеца не съм пила никакъв алкохол. Чак нашите ми се чудят как едва-едва отпивам на празниците. Не мога вечно страдам, просто не мога! Трябва да продължа напред! Трябва да съм силна. Искам да променя живота си, искам и за мен нещо хубаво да има.

Сега най-голямата опора ми е детенцето и работата. Важното е, че има перспектива и има за какво да се продължи напред. Аз не виждам смисъл да се самосъжалявам повече. Капките „Алковитал“ ми отвориха очите. Вече знам, че има сила, която дърпа напред, не само назад.

Мога само хубави неща да кажа за капките за лечение на алкохолизъм. Успокояват, примиряват. Аз много буйствах преди. Сега съм по-спокойна, по-уверена, по-дисциплинирана.

Продължавам и това е.

С. Х.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар