Моят съпруг се заинати в началото

Чудех се как да го накарам да пие капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“

алковиталНакрая започнах да му ги давам тайно, но така се получаваше малко нередовно, защото той не винаги си беше вкъщи. Затова и промяната при него настъпи много по-бавно. Аз не придирям за това, нали по-важното е, че се е случила.

Сега е горе-долу добре. Даже много по-добре от онова, което беше преди. Не излиза толкова често, стои си у дома, не повишава тон и най-важното – не пие толкова много. Ние сме още едва в началото, има време да се случват нещата, но си е облекчение, да ви кажа. Преди все бях на тръни. Кога ще се прибере, как ще се прибере, пиян ли ще е, трезвен ли ще е, ще има ли пари, ще е останало ли нещо от заплатата? Въпроси, въпроси, и аз не им знаех отговорите, или ако ги научавах направо изтръпвах.

Ами трябва да има нещо такова, което да успокоява и да овладява положението, то ние не можем вече. Колко говорих, колко му обяснявах и заплашвах – какво ли не съм опитвала. Не става и не става, но ето сега с капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ нещата се случиха. Аз съм много обнадеждена за бъдещето и вярвам, че ще успее напълно. А той самия вижда, че му се отразява добре и като че ли се замисля над това, което прави, виждам, че определено иска да се оправи. А и не е млад вече, няма за кога да се прави на млад с това негово пиене. А и болести има, трябва да се лекуват…

Соня от Свищов

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар