С билковите капки за лечение на алкохолизъм започнах да мисля нормално

Намерих начин да мисля трезво и ограничих алкохола

причини за абстиненция

Здравейте. Аз се казвам Славчо. Близо две години не пусках чашката с ракия. Всяка вечер бях в кварталната кръчма с по – възрастните от мене алкохолици от квартала. Станах като тях несъзнателно. Опитвах се да изолирам проблемите които имах чрез алкохола, но уви не помислих, че това няма да помогне, а само ще влоши положението ми . Загубвах представа за времето и пилеех спестените средства на семейството. Приятели много пъти се опитваха да разговарят с мене, но аз отказвах да ги слушам и се обръщах в другата посока и си продължавах.

Една вечер се прибрах, но бях сам. Съпругата ми я нямаше заедно с децата ми. Не вдигаше мобилния си телефон, не можех да я открия. Това ме притесни и започнах да осъзнавам какво се случва и какво унищожавам. Един приятел ми беше казал за лекарство което помага при алкохолизъм- капки на билкова основа. Реших, че трябва да пробвам лечение и ги закупих. Не след дълго те започнаха да доказват своя ефект. Не ми се пиеше, гадеше ми се от алкохола и започнах да го спирам малко по малко. Когато изтрезнях и започнах да мисля нормално, се обадих на жена ми и поисках да се съберем и да поправим нещата. От тогава всичко е наред.

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар