С капките Алковитал върнах сина си в правия път

Имам син на 21, който има проблеми с алкохола от 16-годишен

Не успях да го спра още в началото, затова последните 5 години бяха истински ад за семейството ми. Пробвахме да му говорим, карахме се, не му говорихме, лекари, психолози, какво ли не – нищо не помогна. Накрая една съседка ни каза, че чела някъде за капките против алкохолизъм Алковитал.

Поразрови се брат му, защото той разбира повече от компютри и намери сайта на капките, който се оказаха много добър продукт, защото имаха билки против алкохолизъм. Взехме на Васко две дози. Едната държахме в къщи, другата беше в брат му, че те все двамата излизат. Митко е по-голям от него с две години, но ни е като момиченце – толкова кротък и добър. В началото Васко уж с недоверие погледна на цялата работа, пиеше капките и ден след ден си променяше навиците. Допреди 4 месеца излизаше всяка вечер. Сега взе да се застоява у дома, пред компютъра, с някакво момиче се запознал от чужбина и говорят по скайп.

Не знам какви са му отношенията там, но откакто взе да пие капките с билки против алкохолизъм много се промени. Каза, че вече няма да пие, че се бил осъзнал и пораснал и че всичко онова било лапешка работа. Говорили сме няколко пъти по-сериозно и с Митко и той вика: Мамо, като излезем той изобщо не пие, най-много две бири да си позволи.

Казва, че му се повдигало вече от алкохола. За тия пет години тормоз сега имаме 4 месеца мир и спокойствие, нищо че аз съм все на тръни. Много ми е хубаво, да ви кажа, спокойно ми е на душата. Дано капките „Алковитал“ или любовта с това момиче да му дадат малко акъл и да не прави повече така, че е тежко, казвам ви го от опит.

Донка Петрова от Благоевград

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар