С капките „Алковитал“ престанах да се излагам!

Здравейте, доктор Тосев! Пише ви Любомир от Варна

алковитал поща

Искам да ви изкажа моите благодарности за капките „Алковитал“ и затова, че ми помогнаха да се справя с моята алкохолна зависимост. Имам много грешки в живота си, но поне една ликвидирах навреме.

За другите хора, които ще прочетат това, искам да кажа, че решението да взема капките „Алковитал“ беше едно от най-разумните решения, които съм взимал и аз съм много доволен от резултата. Пих „Алковитал“ в продължение на 3 месеца. По същото време реших и приложих един пречистваш режим за черния дроб, една специална диета, която ми я предложи лекар, запознат с моето състояние. Така като ги съчетах нещата и те взеха, че се получиха. Преди, когато пиех, изпивал съм на ден по 2-3 големи питиета, и така всеки ден почти. Имал съм периоди, в които не съм пил, но те са били рядкост. Сега, благодарение на капките „Алковитал“, тези периоди са ежедневие. Не пия вече от около два месеца. Горе-долу почти половин година ми отне всичко. През тези шест месеца хич не ми беше лесно, във всяко едно отношение. Качественото лечение е скъпо и така е не само в България. Бил съм в чужбина и знам, че хубавите лекарства са скъпи, но хората си ги купуват, защото знаят, че ще им помогнат.

Така и аз. Вече не се срамувам от себе си и се движа спокойно по улиците. Все още срещам някои от старите ми авери, с които пиех, но съм бетон, благодарение на капките за лечение на алкохолизъм „Алкиовитал“ и даже не се замислям за каквото и да е пиене.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В
АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар