С капките против алкохолизъм помогнах на моето момче да си стъпи на краката

Аз съм майка на едно момче, което е на 23 години

Той работи като охранител и почти всяка вечер е на един обект. Иначе е студент и е добро момче, но се събра с лоши хора и започна да пие. Мъчихме много да го откажем, даже и той самия викаше все че не иска да пие, но нямал воля да спре. Казахме му да се махне от тези приятели, той уж ограничи виждането си с тях, но пак пиеше.

Сестра му разбрала отнякъде за тези капки за отказването от алкохола и ни каза. Говорихме с него, накарахме го да си ги поръча, защото ние сме на една заплата само с баща му и така започна да ги взима. Наско пиеше капките само когато трябваше да излиза с неговата компания. В началото каза, че не виждал разлика и че всичко си било както преди, но след около седмица сподели, че вече му се гади от алкохола и не може да пие много както преди.

Той пие още капките, но няма нищо общо с това, което беше. Сега почти не излиза с тях и даже си има приятелка. А преди нямаше, защото тези хора са все по-големи от него, женени и той се водеше по техния акъл.

Знам, че още е рано да се надявам, че съвсем ще спре да пие, но за месец вече той не е сложил и капка в устата си. А това е много добре. Сам нямаше да може да го направи и добре, че бяха капките против алкохолизъм, който му помогнаха. Откакто ги взима Наско стана по-разсъдлив, ходи редовно в университета, работи си нормално и си излиза с приятелката. Благодарение на капките „Алковитал“ и той е по-добре, и ние сме по-спокойни.

Верка Наумова от Бургас

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар