С помощта на Алкофитал се справих с моя проблем с алкохола

Капките Алкофитал ми помогнаха да се справя с моя проблем с алкохола. За мое учудване, капките работят много добре, що се отнася до отказването на алкохола

Аз имам проблем с алкохола от много дълго време. За мен е дълго, за някои – не чак толкова. Но, аз го гледам от позицията на човек, който почти никога не е имал такъв проблем с алкохола. И съм щастлив, че мога да се справям. Не чак толкова много щастлив, колкото горд от себе си. Мен ми се струва, че сега тепърва ще разбера какво значи щастие. Защото успях да задържа човека, който най-много пострада от моите проблеми с алкохола. Това е приятелката ми Краси, която остана с мен, въпреки че понякога бях лош и невъзможен, и че по време на отказването на алкохола аз се чувствах не много на себе си.

Много е трудна тази вътрешна борба, да се бориш със себе си. Трудно е, но не е невъзможно, особено за човек, който иска да успее и да се справи с това лошо нещо.

На мен алкохола ми действаше много зле. Направи не бях на себе си. Но, така се случи, и този проблем с алкохола вече е минало. Капките Алкофитал наистина работят много добре, особено ако човек е убеден, че иска наистина да откаже алкохола, а не само всичко да остава на думи.

Жельо Христов Петков от Шумен

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар