С приятелят ми избягахме от алкохола в чужбина

Здравейте, пише ви Лидия от Силистра

алкохолно лечениеС моя приятел Ангел в момента сме в Англия. Дойдохме тук след като в България не ни провървя много нито в работата, нито да се установим някъде. Затова приятелят ми, заради когото поръчах капките Алкофитал, имаше проблеми с алкохола. Аз се притесних с основание тогава, защото той преди това не е имал такова залитане към алкохола. Много ми беше болно да го гледам как се самоунищожава, и нито слушаше какво му се говори, нито нищо. Затова сега като се сетя през какво сме минали и съм благодарна на съдбата, че намерихме инфо за капките за лечение на алкохолизъм, нищо, че той самия не беше алкохолик. Аз така съм свикнала още от малка, че всеки проблем трябва да се реши преди да се задълбочи.

Сега сме в Англия. Аз работя в един хотел, а той е строежите, по обекти ходи да оправя, да боядисва и други такива неща. Искам да кажа, че тук взехме част от дозите Алкофитал, които бях поръчала в България и продължава да ги взима от време на време. То тук няма много време и възможности да пие, защото е скъпо, но все пак за по-сигурно.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар