Там някъде далеч остана моя проблем с алкохолизма!

Срам ме е да си призная, но аз имах много лошо пиянство допреди година и нещо

Никой от близките ми и колегите ми не подозираше за този проблем. Най-гадното беше, че аз пиех тайно. Другите жени си хващат любовници и отиват извън града заради някакви забранени, но приятни удоволствия, аз ходех да пия. Използвах всеки момент, в който оставах сама, за да пия, измисляла съм си и ходения насам-натам, за да мога да пия. Така се освобождавах от стреса. Това се случваше най-много един-два пъти в месеца, но беше крайно неприятно.

Един ден, докато бях в едно малко градче, за да пия, ми се обади мъжът ми и каза, че детето не е добре. Аз не вдигнах, гласовата поща записа съобщението. Не знам какво ми стана, но все едно някой ме удари през лицето. Тогава си дадох сметка какво долно, егоистично същество съм.

Трябваше много бързо да се оправя и да се върна. По пътя взех решение да се преборя с този мой проблем. Рових в нет-а, търсех, гледах, четях и си поръчах две шишенца от капките против алкохолизъм „Алковитал“.

Допадна ми това, че са с билки, а и лесно можех да ги пия, да ги скрия от семейството и да ги взимам тайно. Моето лечение започна у дома. Сипвах си малко пиене, след това взимах капки и едва тогава започвах да пия. Никога няма да забравя неприятното усещане, което тези капки предизвикаха, докато пиех алкохол. Гадеше ми се, стана ми много едно такова… Мислех си че усещането е точно такова, каквото трябва да бъде – гадно, като самия алкохолизъм. И аз се почувствах гадна и си помислих, че по-голяма глупост от това няма, и се наревах едно хубаво за всички пропуснати моменти, в които аз съм се затваряла някъде да пия, вместо да бъда със семейството.

Сега и на ум не ми идва да пия какъвто и да е алкохол. Знам, че и в двата случая трябва да си редовен. Като ще пиеш, пий редовно, като няма да пиеш – не пий въобще. Аз избрах второто. Вече не пия. И ми е много гот, че разпиляна и непостоянна личност като мен си кара по пътя, без да се разсейвам. Имам си цел, следвам си я съм ОК.

Симона Делева от Монтана

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

One Response to "Там някъде далеч остана моя проблем с алкохолизма!"

  1. Татяна Попова · Edit

    Браво Симона! И аз имах същия проблем като тебе миналата година. Но при мене трябваха три дози от капките. Сега се чувствам добре, дори и не поглеждам към алкохола. Нека този който има проблем с алкохола не се страхува, а да си поръча капките Алковитал, които са изцяло на билкова основа, за да стане нов човек.

Добавете коментар