Толкова много грешки допуснах, толкова много хора нараних…

Най-големите грешки в живота си съм допуснал докато бях зависим от алкохола

zloupotrebata-s-alkohol
Грешки всеки допуска. Всеки греши. Но такива като мен, дето не мислят като пият, не само допускат грешки, ами и ги повтарят. Много е лошо да живееш в заблуда. Да си мислиш, че всичко е наред. Аз така съм я карал не знам колко години. Добре че има добри и търпеливи хора около мен, хора които прощават моите грешки и издънки. Сега си мисля, че ако бях послушал жена ми, която преди около три години някъде ми беше казала за капките Алкофитал, щях да съм ги започнал да ги взимам, и вече щях да съм забравил, че съм имал проблеми с алкохола.

Странното е, че започнах да пия, именно защото допусках една-единствена грешка. Тя се изразяваше в това, че изневерих на жена ми. Тя ме хвана, имахме проблеми, разправии. И аз, за да стане положението още по-зле, започнах да пия. То, хората са казали, че едно нещастие никога не идва само. Та и с моите грешки е така.

Няма смисъл да изпадам в самосъжаление. Важното е, че вече всичко малко по малко се оправя. Жив човек без грешки няма, няма и прекалени светци. Важното е човек да не се отчайва и да продължава напред. Капките Алкофитал ми помагат да сложа началото на отказването на алкохола. Знам, че дойде ден, когато това всичко ще бъде зад мен. Няма да си спомням за лошото, ще мисля само за доброто и за това как да поправя всички грешки, които съм допуснал, или поне как да живея така, че да не допускам нови.

Рангел Георгиев

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар