Предпочитам да живея половин живот трезвен, отколкото цял живот пиян!

Не съм най-примерния човек на тази земя, но поне взех решение и го спазих – вече четвърти месец не съм близнал алкохол

 

високо кръвно

За някои мои приятели това е крайно решение, но при мен беше въпрос на живот или смърт. Не че съм болен или нещо от сорта, не. Съвсем добре съм си, само че дойде момента, в който си казах, че е крайно време да спра с простотиите. Истината е, че имам син на 4 години, който расте и трябва да има пример. Жена ми също ми намила на главата, че й били писнали моите запои, та затова реших да покажа на тях, а и най-вече на себе си да докажа, че мога да бъда различен.

И честно да си призная – хареса ми. Аз толкова работа не съм вършил през целия си живот! Направих си една проста сметка и се оказа, че за времето, през което не пия, аз съм спестил повече пари, отколкото когато пиех. И това не говорим само за алкохола, който съм купувал.
Аз започнах да работя повече и по-дълго време да прекарвам с близките си хора. А като има пари човек има и самочувствие. Като има самочувствие, му е добре на душата. Аз като съм спокоен за себе си и за семейството си, не ми трябва никакво пиене.

И затова ми беше сравнително лесно да се оправя с капките Алкофитал и да стане така, че да спра да пия. Аз съм взел от тези капки само 4 опаковки и даже сега дадох половинката за проба на един мой приятел. Много съм доволен и радостен, че така се наредиха нещата при мен. Дано и за другите хора да е така. И повече да ставаме тези, дето сме се отказали от алкохола.

Райчо от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар