Трябва ми още малко сила

Аз съм съпруга на зависим от алкохола

 

сила

И двамата сме на по 40 и отгоре години. Заедно сме от 25 години. Четвърт век вече се търпим. И се обичаме, защото, ако не се обичахме, нямаше да можем да се изтърпим. Мъжът ми много пие. Аз пък съм с малко тежък характер. Това, че той пие, не означава, че съм светица, но често ударението пада върху мен, защото ми е трудно понякога да го изтърпявам с всичките му настроения, когато е прекалил с алкохола. Някой път е весел, друг път се заяжда, но като цяло е добър човек. Не ми е създавал проблеми, само дето работата му куца. Той си работи в нас, монтьор е, и като пие повече не отваря. А от това страда цялото семейство.

Няма смисъл да ви описвам цялото патило. Който има такова чудо у дома си, ще ме разбере. И не пиша тук, за да се оплаквам, или да го злепоставям, нищо подобно. Пиша, защото съм обнадеждена от капките Алкофитал, и ми се струва, че най-после ще може да се спре с това пиене.

От около три седмици забелязвам, че той не пие така, както пиеше преди. Намалил е ракията, някой път си взима една биричка и това е. Аз му давам тайно капките. Опитвам се да му кажа отдалече така, да може и той някаква инициатива да има, обаче не става. Затова ще действам така, както досега, пък каквото ще да става. И без това силата и търпението ми са на изчерпване.

Григорова от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар