Трябва само мъничко вяра

Пиянството не е до гроб

Повечето от вас навярно са чували онази приказка, която гласи, че ходенето по жени е до време, а пиянството е до гроб. И аз съм я чувал. Дори имаше едно време, в което вярвах, че е истина. Даже я практикувах.

Трябва само мъничко вяра
Трябва само мъничко вяра

По жени не съм ходил много, но за сметка на това пиех като звяр. Знам, че има алкохолици, за които моето пиене ще е онова, което те изпиват само сутринта, но все пак аз съм човек, който до 40-та си година не е слагал и капка концентрат в устата си. Сега съм на 51 и в продължение на 8 години не знаех какво е това да заспиш трезвен.

Вече не пия. Или ако пия, то задължително трябва да има много сериозен повод като кръгла годишнина, сватба, кръщене… Така, да си отворя една бира, докато гледам мачовете, също може. Дълго време съм буден, преди да заспя, не се строполявам като мъртвец в леглото.

Справих се както благодарение на капките против алкохолизъм, така и на диетата, която пазих, докато ги взимах. Диетата я знам от един диетолог, наш семеен приятел. Никакъв хляб, никакви газирани напитки, бяло брашно, колбаси, сладки десерти и месо. Месо може, но малко и то предимно риба.

Отслабнах, подмладих се, успокоих се. И най-вече – повярвах! Трябваше ми само мъничко вяра, за да съм достатъчно категоричен и да си купя две дози капки против алкохолизъм, да си кажа, че това няма да са пари хвърлени на вятъра и на всяка цена ще успея. Признавам си, без вяра и без хъс нямаше да съм това, което съм.

Благодаря на всички хора, които по някакъв начин са свързани с производството и дистрибуцията на капките против алкохолизъм. На останалите желая здраве и вяра!

Петко Кисьов от Варна

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар