Тя ме изостави заради алкохола!

Пиенето ме раздели с най-свястната жена на света!

Сега вече не пия, но няма гаранция, че ще се върне. Христина беше единствения човек, който ме разбираше от половин дума, а аз пропилях времето, когато бяхме заедно. Не казвам, че през повечето време съм пиел, но имаше периоди, в които направо я забравях.

Ние винаги сме се разбирали добре, тя толкова се опитваше да ми помогне да преодолея този свой порок и дори успя, защото благодарение на нея сега пия капките „Алковитал“. Тя ми поръча това лекарство с билки против алкохолизъм, за да се оправя и аз наистина се оправям! Не знам какво ще стане след като изпия дозите, не знам дали ще се върне, но аз й показвам, че съм друг човек, а и тя го вижда, защото живее в блока срещу нас.

Капките против алкохолизъм действат наистина. Дори аз, който намирах някакво упование в алкохола, даваше ми сила и сигурност, сега не мога да го понасям. Действително ми се повдига всеки път като си взема Алковитала и реша да пия. Вече не съм толкова неуравновесен, по-спокоен съм и дори се пробвах да разговарям с Хриси и съм сигурен, че тя видя промяната. Все пак нали тя беше човека, който направи така, че да се оправя. Вече не излизам с приятелите по чашка и пред блока не сядам. Тя го вижда това, вижда как се боря, още си няма нов приятел, но е казала на нашите, че докато не види пълната промяна в мен няма дори едно здрасти да ми каже. Аз не я придирям, пия си капките, оправям се, работя повече, за да забравя, даже сега покрай сезона частно взех да правя, ремонти, това-онова. Капките против алкохол „Алковитал“ наистина ме промениха, но дали ще ми върнат момичето?

Стоян Тошков на 28 години от Харманли

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар