Успях да преобърна живота си точно за един месец

Това беше момента, в който взех решение да не пия повече алкохол

отказване от алкохолаНямаше смисъл повече да отлагам нещо, което се канех да направя от толкова дълго време. Освен това не само времето беше важно, но и се налагаше да спра алкохола по чисто здравословни причини. Никой не ми вярваше, че злоупотребявам с пиенето, но това си беше самата истина. Само семейството ми бяха потърпевши. Не съм предполагал, че ще дойде този момент, в който ще спра да пия, защото си мислех като повечето хора, че това е невъзможно.

Може всичко, само да опре ножа до кокъла. Като отидох в болницата, и като ми казаха, че трябва да спра да пия, за да мога да си взимам лекарствата за язвата, иначе ще ме оперират, и ела да видиш дали не мога да спра да пия. Забравих, събирания, всичко забравих.

Самото отказване ми отне около година. Лекарите казаха, че не трябва да е изведнъж, и аз не си дадох много зор. Постепенно спирах, взимах и от капките Алкофитал, едни специални води ми правеше мойта жена, с някакви сребърни неща накиснати вътре, все едно бях вампир. Ама то си беше така. Обсебването от алкохола е страшно.

Сега се спрях съвсем и трябва да кажа, че животът ми е много по-различен.

Милко от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар